Back to Top

Technische service

Ter plaatse of aan telefoon, onze technische ondersteuning levert top kwaliteit. Wij beschikken over een eerste klas kennis en staan u graag bij om een diagnose en technische oplossing te bieden ter plaatse, daarmee uw arbeidsmateriaal snel weer bruikbaar is.

Voor een lange en productieve levensduur en optimale bruikbaarheid van uw toestellen bieden wij u een zorgeloze alles omvattende technische support van de eerste werkplaatscontrole tot de installatie en onderhoud tot reparatie. Een vakkundig technieker, een leverwagen uitgerust met reparatie materiaal zoals een grote stock aan vervangonderdelen laat ons toe snel en accuraat in te grijpen. Door een jaarlijkse controle van de toestellen wordt uw Airless-spuitpistool of ieder ander toestel in een top conditie gehouden.

Ons doel is u, een competentie, professionele en serieuze service te garanderen. Voor bijkomende reparaties en onderhoud zal onze technieker de buitendienstmedewerker ondersteunen om zo een optimale analyse te maken en het materiaal weer gebruiksklaar te krijgen. Hiermee heeft u steeds een professionele technieker aan uw zijde.

Meer informatie inzake technische ondersteuning vind u bij Hendrichs via het nummer 087/59.15.00 of info@hendrichs.be.